Leonie hankkii itselleen uuden elämän: hän lentää Irlannista San Franciscoon, vuokraa asunnon kaunnista talosta ja hankkii töitä läheisestä kukkakaupasta.

Uudesta asunnosta löytyy nippu Helenalle osoitettuja, avaamattomia kirjeitä. Ja niitä tulee lisää. Avattuaan vahingossa saapuneen kirjeen ja huomattuaan, että se on vilpitön anteeksipyyntö, Leonie joutuu pakkomielteiseen tilaan löytää tämä Helena tai sitten kirjeiden lähettäjä Nathan.
Leonie tutustuu naapuriinsa, toimittaja Alexiin ja tämän avustuksella alkaa etsiä Helenaa ja Nathania. Ehkä olisi mahdollista saattaa pari vielä yhteen. Alexilla on omat murheensa; petolllinen aviomies katosi vuosi sitten, eikä alex ole saanut avioeropapereita toimitettua perille. Kunnes matkalla tapaamaan potentiaalista Helenaa, Alexin mies ilmaantuu paikalle. 

Lopulta ei ole muuta vaihtoehtoa, kuin näyttää kirjeet Alexin tv-ohjelmassa, ja Helena löytyykin. Leonien tarina paljastuu takaumaluvuissa, ja syy miksi hän on San Franciscossa selviää. 

Huom! Seuraavassa spoilereita!!!

 

 

 

Kirja oli aika hyvä, vaikkakin kovin ennalta-arvattava. Alex palaa yhteen aviomiehensä kanssa huolimatta miesystävästään, Leonie palaa yhteen Adaminsa kanssa ja Helena tapaa Nathanin.  Vähän ärsytti kuinka "tyhmiä" naiset olivat tietyissä asioissa. Minulle ainakin oli alusta lähtien selvää, että kirjeet on kirjoitettu pitkän ajan kuluessa ja että Nathan on jossain laitoksessa, ei kuitenkaan vankilassa. Alexin ja Sethin tarina oli myös tavallinen: kaikelta sotkulta olisi vältytty, mikäli Alex olisi uskonut miestään eikä pilannut koko juttua yhden ainoan valheen vuoksi.

Ainoa yllätys oli, että se olikin Leonie joka oli loukannut rakastaan pahasti, eikä mies, kuten näissä kirjoissa hyvin usein on tapana. 

Mutta kaikenkaikkiaan hyvinkin viihdyttävä kirja, ja mielelläni lukisin vaikka jatkoakin Leonien ja Alexin tarinaan.