Stephanie Plum, palkkionmetsästäjä puolivahingossa on taas täällä. Tällä kertaa kadonneena on Samuel Singh, jonka viisumi on mennyt umpeen. Koska Stephanien työnantaja Vinnie on taannut miehen, tämä on löydettävä. Peli käy kovaksi, ja olosuhteiden pakosta Stephanien on muutettava on-off-poikaystävänsä Joe Morellin luokse. Asia ei tietenkään ole niin yksinkertainen, kuvioissa kun pyörii myös mystinen, maskuliininen Ranger, joka saa Stephanien polvet veteläksi pelkällä katseellaan. Eikä Morellin isoäitikään ole ajatuksesta ihastuksissaan. Singhin jahtaaminen vie Stephanien Las Vegasiin, jonne Lula ei todellakaan päästä häntä yksinään. 

Kirja on taattua Plum-laatua, mutta pieni yllätyskin on luvassa. tai sanotaanko puute, joka kyllä korvataan toisenlaisella toiminnalla. Varsinaisesta juonesta sen verran, että aika raaka juttu, eikä oikein sopinut näihin kirjoihin. Syyllisenkin lukija arvaa aikaisessa vaiheessa. 
Mulla on jäänyt kahdeksas kirja välistä, mutta eipä tuo haitannut, sen verran hyvin asioita kerrotaan. Hyvää on myös se, että näitä on vielä suomentamatta ainakin kymmenen.